perjantai 16. syyskuuta 2011

Viikon 38 kuvaUusi nappi uuden haasteaiheen kunniaksi. Nappaa linkillinen nappi mukaasi sivupalkista, tai tallenna kuva tästä ja linkitä se itse blogiisi.


*************************************


NUMEROKUVAHAASTE JATKAA AIHEELLA


"VIIKON KUVA"


 HAASTEAIKA 16-23.9.2011


  


VIIKON 38 KUVA

Viime viikon kommenteissa ilmeni, että haasteaihe olisi kuitenkin tarpeen. Siksi pyytäisin, että osallistujat laittaisivat tällä viikolla kommenttia, kaipaavatko joka viikko jonkin erityisaiheen kuvalle (kuten valokuvatorstaissa), vai olisiko mukavampi valita ihan vapaasti oma viikon kuvansa. Samalla ehdotan, että mainostaisitte haasteblogia omissa blogeissanne (ainakin näkyvästi haastepostauksessa), jotta nekin osaisivat tänne, jotka eivät vielä ole haasteeseen aiemmin tutustuneet. Kiitokset kaikille osallistujille ja ehdotuksia antaneille!


 


Myös sääntöihin saatiin uusia ehdotuksia. Tästä eteenpäin kuva voi olla otettu myös haasteviikon aikana tai voit etsiä omista arkistoistasi sellaisen kuvan, jonka haluat julkaista viikon kuvanasi. Toivottavaa kuitenkin olisi, että viikon kuva olisi tuore, eli lähiaikoina otettu. Silloin se tosiaan olisi VIIKON KUVA.


 


Koska tulin luvanneeksi kommenttikirjoituksessa, että ylläpito tulee vihdoin kaapista ulos, niin vinkkaan nyt tässä kohtaa sen verran, että tähän haasteeseen osallistujien joukosta hän löytyy ja siitä osallistumisblogista löytyy myös vinkki siitä, kuka tätä haastetta ylläpitää.


 


Mukavaa arvailua kaikille!


 


t. 1234
HAASTA YSTÄVÄSIKIN!


 


Tervetuloa mukaan!


 *************************************


Lisäinfoa sivulaatikoissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti