lauantai 25. lokakuuta 2008

YyKaaKoo4 Lauantain numerokuvahaaste starttaa


TERVETULOA MUKAAN!


Tarkoituksena on aloittaa joka lauantai uusi valokuvahaaste, jossa osallistujat ottavat kulloinkin vuorossa olevaan numeroaiheeseen liittyvän kuvan/kuvat ja julkaisevat sen sitten omassa blogissaan.

Kuvassa voi esiintyä numero, viikon aiheeseen liittyvä oheisaihe tai voit halutessasi rakentaa myös kollaasin, joka kuvaa kyseisen viikon aihetta. Jos kuva ei ole selkeästi tunnistettavissa sillä kertaa vuorossa olevaan aiheeseen, ole hyvä, ja liitä mukaan lyhyt selvitys kuvastasi (voit tehdä sen tietysti muussakin tapauksessa).

Kun tämä on tehty, käy viikon haasteviestissä liittämässä MckLinkyyn käyttäjänimesi ja sen blogiviestin suoralinkki, jossa kuvasi sijaitsee (Huom! Pelkkä blogisi juuriosoite ei siis riitä!). Vuodatus-blogeista staattisen osoitteen eli nk. permalinkin löytää klikkaamalla hiiren vasemmalla kyseisen postauksen otsikkoa (jolloin url tulee selaimesi osoiteriville ja josta voit sen kopioida) tai oikealla sen päällä ja valitsee "Kopioi pikakuvake" -kohtaa. Näin saat suoraan osoitteen leikepöydälle, josta voit sen liittää URL-kohtaan kommenttia lisätessäsi.

Muistathan myös linkittää "YyKaaKoo4" haasteblogin omaan blogiisi! Näin muutkin löytävät sen helpommin ja pääsevät mukaan viikottaiseen haasteeseen. Nappaa nappi tästä, linkki löytyy taustalta, tai hae suorat koodit Ohje-kategoriasta.Yksi osallistuminen/blogi/viikko hyväksytään! Kuvan tulee olla oma ottamasi ja kollaasi omista kuvistasi tai muusta omasta materiaalista itse tekemäsi kuva. Toisten töitä ei saa sivulta kopioida! Muistathan aina kunnioittaa tekijänoikeuksia!

Nyt mielikuvitus valloilleen!

Antoisaa numerokisaa kaikille!

t. 1234-ylläpito

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti